Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SUBICZ SOUL FUNK FEST, VENDÉG: JUDIE JAY
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az este folyamán felhangzó dalok gerincét szokás szerint a nyolcvanas-kilencvenes évek, valamint napjaink táncos funk-soul slágerei alkotják. A csapat vendége Judie Jay, a ''legfeketébb hangú'' hazai énekesnő, aki saját formációjával gyakori vendége az Opus-nak. Bár Judie-t jelenleg még az elektronikus tánczenei színtér dívájaként tartják inkább számon, a swinges, blues-os zenei világban való megmerítkezése nem csupán figyelemre méltó, de sokan egyszerűen 'őstehetségként' aposztrofálják ezen a területen.
A közismert jazz-standerdek, illetve soul slágerek úgy szólalnak meg tolmácsolásában, mintha a jazz hőskorának valamelyik nagy klasszikusát hallanánk.
Természetesen a Subicz-féle funk-fieszta programjában azért a dalok hangszerelése a mai kor kézjegyeit mutatja.

Közreműködik:

Subicz Gábor - trombita
Benkő Dávid - zongora
Csókás Zsolt - gitár
Tálas Áron - dob, basszusgitár

Vendég: Judie Jay - ének
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?