Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO EXKLUZÍV: DIÓTÖRŐ SZVIT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A MAO az idei évadban második alkalommal jelentkezik jazztörténeti sorozatával. Ennek jegyében olyan zeneszerzők művei hangzanak el, akiknek munkássága meghatározó volt a különböző műfajok összekapcsolódásának szempontjából: így George Gershwin után ezúttal Duke Ellington kerül terítékre. A koncert első felében egy karácsonyi aktualitással, és egyben magyarországi bemutatóval jelentkezik a zenekar: Duke Ellington és Billy Strayhorn hangszerelésében adják elő Csajkovszkij Diótörő szvitjéből készült feldolgozást.

A második részben az Ellington-szerzemények mellett karácsonyi témájú kompozíciókkal, ünnepi hangulatú darabokkal színesítik a programot.

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?