Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: BOGGIE - KARÁCSONYI KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csemer Boglárka, alias Boggie telt házas lemezbemutató koncertjét pár hónapja tartotta nagy sikerrel az Opus Jazz Clubban. Az énekesnő egy speciális karácsonyi műsorral tér vissza, melyben a saját szerzemények mellett ezúttal néhány igazi ritkaságnak számító karácsonyi dalfeldolgozás is helyet kap. Zenekarának felállása az alkalomhoz illően szintén különleges: a meghittebb hangulatú programhoz a zongora mellé egy elektromos cselló társul fő kíséretként.
A Sziget Fesztivál, a Művészetek Palotája vagy az idei párizsi Jazz sur Seine fesztivál Boggie virágzó karrierjének éppúgy fontos állomásai mint budapesti, bécsi vagy frankfurti klubfellépései.

A fiatal dalszerző zongoristájával karöltve alkotja saját dalait, első közös sikerük a Magyar Jazz Szövetség által is jutalmazott Japánkert volt 2011-ben.

Boggie már több éve tagja a budapesti Francia Intézet által szervezett sanzonverseny zsűrijének, ami nem véletlen, hiszen komplett francia nyelvű programmal is fellép.
Új, Boggie című lemezén a francia mellett, angol és magyar nyelvű dalok hallhatók. Az album az egyik legnagyobb hazai független kiadó, a Tom Tom Records gondozásában jelent meg idén áprilisban, és egészen a Mahasz lemezeladási lista 4. helyéig kúszott.

Közreműködik:

Csemer Boglárka - ének
Sebestyén Áron - zongora
Simkó-Várnagy Mihály - elektromos cselló
Szabó Tamás - dob
  Stáblista
Énekesnő 
Csemer Boglárka 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?