Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: STEPHIE HACKER BAND (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A közelmúltban a második albumával jelentkező fiatal bécsi zongorista-énekesnő a jelenlegi osztrák jazz-színtér egyik titkos favoritja. A klasszikus és jazz zenében egyaránt megmerítkezett, "tündérszerű" hanggal megáldott Stephanie már a Sensibility című debütáló lemezével felhívta magára a nagyérdemű figyelmét. "Ragadós" melódiáit, kiváló hangszerelési megoldásait és érzékeny zongorajátékát a szakma is az egekbe dícsérte, hangját Joni Mitchell és Abbey Lincoln varázslatos keverékének nevezte.
A Cascade Effect című új CD számai meghatározóan Stephie Hacker amerikai tartózkodása során begyűjtött élményeire reflektál. A kritikák az egyértelműen továbblépésnek tartott album számtalan erénye között külön kiemelik annak naprakész hangzását, illetve azt a tökéletes egyensúlyt, ahogy a modern groove-ok és a popos behatások mellett a jazzes improvizácónak is tág teret hagy.

A változatos stilisztikai jellemzők mögött ugyanakkor a lényeg mindig állandó: Stephanie lélekmelengető dalai.

Közreműködik:

Stephanie Hacker - ének, zongora
Andi Tausch - gitár
Robert Jukic - nagybőgő
Christian Salfellner - dob

www.stephaniehacker.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?