Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GEREBEN ZITA QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal generáció egyik kiemelkedő énekesnőjét, Gereben Zitát korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd Geszti Péter oldalán, a Gringo Sztár együttesből ismerhette meg a nagyközönség.Zita zenei pályája ennél azonban sokkal szerteágazóbb, hiszen saját zenekarával már megannyi sikeres klubkoncerten és fesztiválon bizonyította, hogy bársonyos hangjával bátran nyúl a legkülönfélébb zenei stílusokhoz.

2008-ban alapított, változatlan felállású kvintettjével két sikeres nagylemezen vannak túl: az első, "színtiszta" jazzlemezüket követően (Ready for the sun), a 2012 őszén megjelent Our Places című album populárisabb hangvétele még tovább növelte a zenekar rajongótáborát.

A fiatal énekesnő ezeken a lemezeken zeneszerzőként és szövegíróként is bemutatkozott. Saját szerzeményeit zenésztársaival - Horváth 'Tojás' Gáborral és Gyémánt Bálinttal - karöltve közösen írták. Az eklektikus műsorban a dalok az R'n'B, a blues, a pop, a rock és természetesen a jazz stílusjegyeit is hordozzák.

A műfajokat tekintve az énekesnő álláspontja világos: "Azt hiszem, a jövőben is megmaradok ingázónak a jazz és a pop között, nem gondolom, hogy döntenem kellene. A zenére egységében tekintek: nem a stílus számít, hanem hogy egyszerűen jó-e."

Közreműködik:

Gereben Zita - ének
Gyémánt Bálint – gitár
Horváth 'Tojás' Gábor – zongora
Bata István – basszusgitár
Gálfi Attila – dob

www.gerebenzita.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?