Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SANTA DIVER, VENDÉG: GRENCSÓ ISTVÁN
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Kézdy Luca jó úton halad, hogy a szélesebb közönség is megismerje kivételes tehetségét. Nagyon komolyan veszi, amit vállal, mélyen átéli a zenét, s minden egyes hang fontos a számára." (Deseő Csaba, JazzMa) A Santa Diver formációt 2006-ban alapította Kézdy Luca jazzhegedűs és Szesztay Dávid multi-instrumentalista, zeneszerző. A trió jelenlegi harmadik tagja Sárvári Kovács Zsolt, aki 2011-ben csatlakozott a zenekarhoz.

A három hangszer és egyéniség egy egészen sajátos zenei világot képvisel, ami valahol a jazz, a world music és a szabad zene metszetében található. Hangzásukat meghatározza a rendhagyó felállás: Kézdy Luca különleges, narratív hegedűjátéka, a színes és dallamos basszus-szólamok, valamint az apró, izgalmas történésekkel teli, mégis energikus dobolás. Második lemezük, a "Santa Diver" 2013 májusában jelent meg a NarRator Records gondozásában.

A lemez egy koncertfelvétel, amit a Szimpla Kertben rögzítettek. Dupla kiadványként jelent meg, a CD-n meghallgatható hanganyag mellett, DVD-n megnézhető a koncertfilm, amelyből az alábbi linken látható egy kis válogatás.

Közreműködik:

Kézdy Luca - hegedű
Szesztay Dávid - basszusgitár
Sárvári Kovács Zsolt - dob

Vendég: Grencsó István
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?