Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COUNTED SILENCE - LESZÁMOLT CSEND (GANGARAY TRAMBULIN II.)
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Trambulin a Gangary Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programja. Nem csak a konkrét tánctudás fejlesztése jelenik meg a szervezők céljai között, hanem egy mélyebb személyes és személyre szabott fejlesztés célkitűzése is, mely a táncos emberi- művészi oldalát erősíti.A képzés során, több mester munkáján keresztül újabb és újabb módszerekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a program résztvevői, melyek segítik őket egy komplexebb előadói mód kialakításában.

A Trambulin program mérföldköveit az évad folyamán többször demonstráció keretében mutatják be a fiatalok.
Második előadásuk egy olyan egész estés darab, melyben a csend zeneiségének kutatásában vehetünk részt. Hámor József alkotása egyúttal kísérlet arra, hogy a mozdulatokon keresztül érzékelhetővé váljanak a hangsúlyok, miközben a ritmus játékai a zsigereinkbe hatolóan teszik ugyanezt.

Előadók: Balla Eszter, Bánházy Eszter, Barna Nóra, Illés Tímea, Kökényesi Eszter, Liszkai Zsófia, Paulinyi Ádám, Pethes Ágnes, Rafaela Sousa, Sebek Judit, Somlai Anna, Szilágyi Katalin, Takács Tímea

Koreográfus: Hámor József
  Stáblista
Koreográfia 
Hámor József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?