Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PUNCHÉK KARÁCSONYA - PURGATEÁTRIUM (BÁBSZÍNHÁZ 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK)
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
PUNCHÉK KARÁCSONYA
Purgateátrium – szocio-szeretetjáték, bábszínház felnőtteknek

Az előadást 18 éven felülieknek ajánljuk!A Karácsony Puncséknál című "szocio-szeretetjáték" az angol vásári bábjáték alakjait és formai elemeit hívja segítségül, hogy korunk hétköznapi embereinek hétköznapi kegyetlenségeiről tegyen személyes hangú tanúvallomást.
Háromszázötven év tapasztalataival a háta mögött egészen életképesnek bizonyul a történet az új évezred elején egy Magyarországnak nevezett terület mindennapjaiban is. Hiszen Punchék, azaz Puncsék mi vagyunk. Vagy ha nem is mi, de a szomszédjaink, vagy a szomszédjaink szomszédjai feltétlenül. Mert pokolian ismerősök, és nemcsak a bábtörténészek számára. A Purgateátrium előadása épp olyan nyers és kegyetlen, mint minden Punch-játék. Csak most nem tudunk önfeledten röhögni rajta, mert nem külső szemlélők vagyunk. És egyáltalán nem biztos, hogy az ütlegekbe csak a bábok feje fájdul bele.

Szereplők: Csató Kata, Szívós Károly

Tervező: Boráros Szilárd
Rendező: Kovács Géza
  Szereposztás
Színész 
Csató Kata 
Színész 
Szívós Károly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?