Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A BOR MELANKÓLIÁJA - ÜNNEPI KISTEHÉN MELANKO KONCERT
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
A bor melankóliája címmel ad estet karácsony előtt, december 20-án a Kistehén zenekar az Átriumban. Az előadáson nemcsak keserédes dalok, de személyes hangvételű versek is elhangoznak majd, és a Sziegl Pincészet nemes boraiból kínálnak kóstolót.A Kistehén Melanko korunk zenei kulináris élménye. A Melankolikusok dalai személyes hangvételű énekelt kortárs versek, ringató, melankolikus keringő hangulatban színpadra komponálva, a dalok klasszikus és modern zenei környezetben, mai szerzői felfogásban készültek. Felejthetetlen zenei élmény, ahol végleg megszűnik a klasszikus kortárs irodalom és a zene közötti leheletnyi határ.
Ezen a kivételes, ünnepi előadáson a Sziegl pincészet kiváló száraz borai 4 tételben az este fontos szereplőivé válnak. (Irsai Olivér 2013, Kékfrankos Rosé 2013, Kékfrankos 2012, Jöttment Olaszrizling 2012 ) Csak az jöjjön, aki szereti a bort, mert a jegy tartalmazza a borkóstolók árát is!

Zenészek: Kollár-Klemencz László, Bujdosó János, Vajdovich Árpád, Jancsovics Máté

Vendégek: Másik János, Lantos Iván, Grecsó Krisztián
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!