Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RUTKAI BORI GYEREKKONCERT
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 406 értékelés alapján
  Leírás
RUTKAI BORI GYEREKZENEKARA

2008-ban kérte fel a Magyar Rádió a Rutkai Bori és a Specko Jedno zenekart, hogy a Vacka Rádió mesesorozathoz, Gaál Zsuzsa verseire komponáljanak zenei kíséretet. 2009 tavaszán Vacka Dalok címmel jelent meg az album, amelyen a rádióból már jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő szerzemények hallhatók. A zenekar a lemez megjelenése előtt kapott már felkéréseket, s élő, játékos, interaktív koncertjükkel számos helyen megfordultak azóta. A műsor idővel újabb és újabb ötlettel, játékkal, kellékkel, színházi elemmel gazdagodott. Bori igazi gyereklelkülettel fordul a kicsik felé, bravúrosan és harmonikusan egyesíti az énekes-táncos előadói, bohóc- és persze óvónői szerepeket, segítségével a gyerekek szinte észrevétlenül válnak a mese és a koncert aktív részesévé.

A jövő évre várható az új gyereklemez megjelenése, amelyen Bori megzenésített gyerekverseit hallhatjuk majd. Az új dalokhoz természetesen új koncertelőadás is dukál; a mesenóták életre keltéséhez új bábok, kellékek, és a kicsiket és nagyobbakat is megmozgató, játékos koreográfiák is készülnek. A mostani koncerten nem csak ebből kapunk ízelítőt, de a téli ünnepeket megidéző dalok, témák sem maradnak el. S ha nem fáradtak el az első felvonásban, akkor egy kis szünet után az egész családot visszavárja a zenekar a Retro Jedno-koncertepizódra.
  Stáblista
Énekesnő 
Rutkai Bori 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?