Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELECTRO SWING CLUB BUDAPEST
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Electro Swing Club Budapest – Az új szvinggeneráció otthona
PREMIERMagyarországon egyedüliként az Orfeum nyert felvételt a világ kiemelt nagyvárosaiban jelen lévő Electro Swing Club nevű, elit hálózatba. A dekadens partikon külföldi dj-k keverik a trendi, lüktető zenéket.

Az Orfeum sok tekintetben úttörő tevékenységének nemzetközi szintű elismerése, hogy a világszerte töretlen sikerű, mindössze maroknyi városban (Hollywood, Párizs, London, Amszterdam, Toronto, Zürich, Brüsszel, Prága stb.) jelen lévő, franchise-ban működő, elit klubhálózat egyedüli magyar tagjaként megalakítja az Electro Swing Club Budapestet.

A 20-as, 30-as évek dekadens, fülledt világát idéző partikon menő elektroszving dj-k keverik a trendi, lüktető és féktelen erőket felszabadító zenéket, azonban minden alkalommal élő produkciók és burleszktáncosok is színesítik a képet.

Az első alkalommal a klubhálózat egyik alapítója, Max Pashm lesz a vendég, Londonból. Max tapasztalt dj és zenekarvezető a balkan beats / elektroszving világából. Electro Swing Records néven idén nyáron indította el új kiadóját. Dj-ként megfordult számos európai országban, az USA-ban, Kanadában és Mexikóban is.

Az este különlegessége a 2012-es X-faktor felfedezettje, Csobot Adél és Ordiman új elektroszving live act formációja, amelyben az énekesnő ismét a neki legjobban álló zenei közegben mutathatja meg tehetségét.

A hazai rezidens dj-k, Suefo & Ordiman producerként is ismertek a nemzetközi elektroszving szcénában. Mindketten sokfelé játszottak Európa-szerte, zenéik pedig jó néhány válogatáslemezre felkerültek. Az új Savages y Suefo remix EP hamarosan a boltokba kerül olyan remixerek közreműködésével, mint [dunkelbunt], Kid Loco, vagy Fab Samperi.

A dj-k és a live act mellett burleszk-táncshow emeli az este hangulatát meglepetésvendéggel.

Kapunyitás 22 órakor.
Show-kezdés 23.30 órakor.

Jegyárak:
Elővételben: 1.500 Ft
A helyszínen: 2.500 Ft
  Stáblista
Énekesnő 
Csobot Adél 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?