Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
...HIDEG VÍZBEN FÜRDETETT GONDOLATOK / TAKÁCS BENCE ERVIN ESTJE A PÚDERBEN!
Púder Bárszínház és Galéria - Púder Bárszínház és Galéria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 93 értékelés alapján
  Leírás
Takács Bence Ervin estje ezúttal versekkel, gondolatokkal, muzsikával, borral és két vendéggel.Nyiss utat te férfi, ne szakíts ki asszony - kiáltom fel a magamba zárt gondolataimat fűzve, hogy ne legyünk temetőföld, posztomusz humusz! A féltett kincsek kibeszélése vagy éppen elmondhatatlansága ez. Szerelem, hit, házasság, nők és ki tudja még mik, amik folyamatosan érnek minket. Mindennapjaink szerves részét adják és formálnak minket. S ehhez nem kell más, csak merülni, a tudat mélyébe le, s ott találkozhatunk. A Púderben - minden smink nélkül. Takács Bence Ervin (előadóművész-műsorvezető) A testnevelő és előadóművész végzettségű versmondó a Nemzeti Színházat is megjárva döntött egy saját út mellett.

Decemberi 5-én két gondolkodó és alkotó társsal egészül ki az est: Bozsonyi Károllyal, aki Ph.D. rektorhelyettes, Intézetvezető illetve egyetemi docens a Károli Gáspár Református Egyetemen valamint Kobzos Kiss Tamással, Tinódi Lantdíjas és Magyar Örökség díjas zenésszel. A Zwack jóvoltából két különleges bort is kóstolhat a közönség.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1092 Budapest, Ráday u.8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!