Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IGOR ÉS IVAN BUHAROV KORMÁNYELTÖRÉSBEN C. FILMJE ÉLŐ ZENÉVEL, KÖZREMŰKÖDIK A PASTORZ ZENEK
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
Buharovok: Kormányeltörésben/Rudderless
Filmvetítés élő zenével

A vetítés előtt Stőhr Lóránt tart bevezetőt.“Hordozható haza”

A 2010-ben, a Manifesta 8 nemzetközi képzőművészeti biennálén bemutatott, Igor és Ivan Buharov “Kormányeltörésben” című rövidfilmjének kiterjesztett változatát láthatjuk élő zenével. Az alkotópáros játékfilmet szeretett volna készíteni az eredeti tervek szerint Domonkos István azonos című verse inspirációjára, így lényegi részek maradtak ki a rövidfilmes verzióból. A majd egy órásra bővített, a Pastorz zenekar performanszával kísért előadás idén már szerepelt a Brüsszeli Off Screen film fesztiválon, illetve be lett mutatva Bécsben, Hannoverben, Münsterben és Liegeben. Magyarországon most először látható.

Igor és Iván Buharov (Szilágyi Kornél és Hevesi Nándor) 1995 óta készítenek közösen filmeket. Filmjeik ötvözik a kísérleti filmes látásmódot a narratív elbeszéléssel. Leggyakrabban szuper 8-as filmre forgatnak, a szereplők amatőrök – barátok és fizetett statiszták – , akiknek sajátos nyelvi világa és dialógusai a film jellegzetes atmoszféráját árnyalják.

Mindenkit szeretettel várunk!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!