Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VASÚTMODELL KIÁLLÍTÁS
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Ez a program mindenki számára érdekes lehet, aki egy kicsi érdeklődést mutat a modellvasutak, legóból összerakott városok iránt.

Az 1-es Villamos Klub jóvoltából több méternyi terepasztalos, működő vasútmodell bemutató várja majd az érdeklődőket. A kiállításon látható lesz: 35 méter hosszú, H0-s méretarányú terepasztalunk vasút, villamos és autóbusz közlekedéssel, éjszakai vonatozás. LEGO város működő vasutakkal, RC  helikopter bemutató. Interaktív játszóház: irányítható H0-s Thomas vasút, tologatható Thomas vasút, favonatok. A Vasútmodell kállítás nyitvatartási ideje: péntek: 9.00-18.00 szombat: 10.00-18.00 vasárnap: 10.00-17.00   családi jegy: 2200,-Ft (4-6 fő) csoportos jegy: 400,-FT (10 főtől)   Gyerek jegyet 2 éves kortól kell váltani.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?