Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROYAL BÉRLET II.
Corinthia Hotel Budapest - Corinthia Grand Hotel Royal

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 104 értékelés alapján
  Leírás
A. Schönberg: Megdicsőült éj, op. 4

J. Brahms: G-dúr quintett, no. 2 op. 111

Vezényel: Csaba Péter A. Schönberg: Megdicsőült éj, op. 4 Csaba Péter - Csaba Péter Kolozsvárott született 1952-ben, ötévesen kezdett hegedülni Zsurka Péternél, zeneszerzés tanára pedig Terényi Ede volt. Tanulmányait a bukaresti Porumbescu Zeneakadémián fejezte be, majd több nemzetközi megmérettetésen, köztük a Paganini-versenyen ért el értékes helyezést. Muzsikusként bejárta a világot, s nemcsak hegedűművészként, hanem karmesterként is sikerrel lép pódiumra. 1983 óta Franciaországban, Lyonban él. A Musica Gier Kamarazenei Fesztivál, a Solistes de Lyon és a Virtuosi di Kuhmo Kamarazenekarok, a svédországi Lappföldi Fesztivál és Musica Vitae zenekar művészeti igazgatója és állandó vendégkarmestere. Ez utóbbi az európai fiatal zenei tehetségek támogatása végett jött létre. A lyoni Zeneművészeti Főiskola zenekari osztályának vezetője, a Besancon-i Szimfonikus Zenekar és Operaház igazgatója. A Santanderi Encuentro Zenei Fesztivál művészeti vezetője.

Rendszeresen vezet mesterkurzusokat Magyarországon, Franciaországban, Finnországban, Japánban és az Egyesült Államokban. 1994-ben Finnországban készült Sibelius-lemeze az USA-ban elnyerte Az év legjobb felvétele címet. 2000-ben pedig a világ legnagyobb kamarazenei fesztiváljának volt igazgatója, a finnországi Kuhmóban. 2002-ben a Svéd Királyi Akadémia rendes tagjává választotta a svéd zeneéletért folytatott tevékenységéért, valamint a világban a zene művészetének terjesztéséért és kiváló játékmódjáért. Lemezfelvételeit a Caprice, az Ondine, a Bis, Clawes, Praga Harmonia Mundi és a Hungaroton Classic kiadók jelentették meg.

" Sok éve nem dolgoztam a Budapesti Vonósokkal, de nagyszerű emlékeim vannak a régebbi   együtt  működésünkről  és  koncertjeinkről.  Kitűnő  együttes,  lelkes,  de  ugyanakkor  komoly  társaság,  akikkel  öröm  együtt  dolgozni.  Gyönyörű  műsor  keretében  lépünk  fel  újra  együtt.  Biztos  vagyok  benne,  hogy  örömteli  muzsikálás  lesz,  úgy  számunkra,  mint  a  közönség   számára is. "
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron, bár nagyon valószínű, hogy mobilon bemutatva is elfogadják a jegyeket. Attől az előadóhelytől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj, ha biztosra mennél!
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?