Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OLÁH KRISZTIÁN TRIO - JAZZKONCERT
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Oláh Krisztián Trió - jazz koncert a K:antinban.A trió (Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – bőgő, Serei Dániel – dob) 2011 januárja óta játszik együtt. Eddigi legnagyobb nemzetközi sikerüket 2013 júniusában érték el, amikor az Európai Rádiók Szövetségének rotterdami versenyének zsűrije a legjobb négy együttes közé válogatta. 2013 áprilisában Krisztián „A legjobb szólista” díjat nyerte az V. Marosvásárhelyi Jazz Versenyen. Az improvizatív trió repertoárjában saját szerzemények, régi jazz-örökzöldek, modern bebop számok, vagy akár klasszikus zenei és egyéb darabok újraértelmezései szerepelnek.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!