Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OLÁH KRISZTIÁN TRIO - JAZZKONCERT
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Oláh Krisztián Trió - jazz koncert a K:antinban.A trió (Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – bőgő, Serei Dániel – dob) 2011 januárja óta játszik együtt. Eddigi legnagyobb nemzetközi sikerüket 2013 júniusában érték el, amikor az Európai Rádiók Szövetségének rotterdami versenyének zsűrije a legjobb négy együttes közé válogatta. 2013 áprilisában Krisztián „A legjobb szólista” díjat nyerte az V. Marosvásárhelyi Jazz Versenyen. Az improvizatív trió repertoárjában saját szerzemények, régi jazz-örökzöldek, modern bebop számok, vagy akár klasszikus zenei és egyéb darabok újraértelmezései szerepelnek.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Katona József Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed 200 Ft ellenében - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?