Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
REZSÓ HUSZÁR,TALKSHOW - VENDÉG: CSONKA ANDRÁS
New Orleans - New Orleans Music Club..

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Rezsó Huszár: új talkshow a New Orleans Clubban! Adott egy népszerű közéleti személyiség (színész, zenész, divattervező, író, költő, sportoló vagy akár egy self made man), akiről a bulvár médiának köszönhetően sok mindent tudhat a közönség, így aztán azt is sejtheti, hogy favoritja szeret-e a konyhában sürgölődni. Ami azonban valószínű: főztjét még sosem kóstolta! ͍gy ez az apropó szülte a műsor gondolatát, amiből valóság lett.A talkshow első vendége: Csonka András, vagy ahogy mindenki ismeri, Csonka Pici, színész, műsorvezető, aki mára már egy gazdag zenei karriert is magáénak tudhat. Az est résztvevői egy kötetlen, ugyanakkor bensőséges beszélgetés tanúi lehetnek. Míg a lábasban fő a menü, addig az est főszereplője vall magáról, a szakmaiságról, privát életéről, a gasztronómiához fűződő viszonyáról, miközben a jelenlévők nemcsak a főzés lépéseit nézhetik végig, hanem meg is kóstolhatják kedvencük menüjét. Csonka András menüje: Gulyás leves és stíriai metélt Kóstoljon bele!

Az átlagosan kéthetente megrendezésre kerülő eseményen számos csillag tűnik fel majd a konyha pult mögött.

Következő vendég december 11-én: Stohl András
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?