Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A LEGVIDÁMABB BARAKK - BEMUTATÓ CSOBOT ADÉL, KOVÁCS ISTVÁN, HELLER TAMÁS, SZILASSY NELLY
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
A legismertebb slágerek és legkedveltebb kabaré jelenetek az 1945 és 1989 közötti időszakból.Összeállításunk az 1945 és 1990 közötti magyar humor írásaiból és jeleneteiből, s persze a korabeli kuplékból és táncdalokból kínál válogatást. Abból a távolodó korszakból, amelyben kellett némi bátorság annak szellemes kimondásához, hogy hol szorít a cipő, s ahol egy-egy kabaréjelenet alkotók és nézők közös élményévé tette, hogy a nevetés valóban felszabadít. Az oly gazdag hagyományú pesti humor a szocializmus évtizedeiben is virágzott, s ami a pesti viccet illeti, úgy lehet, az éppen ekkoriban élte fénykorát.

Ha tetszik, nosztalgia, ha tetszik, retró vagy éppenséggel nevettető ismeretterjesztés – ez a műsor idősebbek és fiatalabbak számára egyaránt szórakoztató időutazást ígér: egy korba, ahol hétfőn még nem volt tévéadás, pult alól lehetett kapni a Trappert és ahol azt figyelték az illetékesek, hogy kovad-e a gyapot.

Szerkesztő: László Ferenc
  Szereposztás
Színész 
Csobot Adél 
Színész 
Józsa Imre 
Színész 
Kovács István 
Színész 
Szilassy Nelly 
  Stáblista
Rendező 
Kalmár Tibor 
Zenei szerkesztő és zongorán közreműködik 
Szilassy Nelly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?