Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÓTH VERA ÉS A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA KARÁCSONYI KONCERTJE
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
2013. december 21-én, karácsony előtt Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra közös koncertje igazi kuriózumnak számít.Az Artisjus-díjas fiatal énekesnő 2012. decemberében dolgozott először a zenekarral, első koncertünket a Petőfi Rádió MR2 Akusztik című műsora rögzítette. A közös munka azóta is töretlen, a számtalan koncertet adtunk az elmúlt 1 évben az ország különbőző nagyvárosaiban. December 21-én, hosszú idő után újra Budapesten készülünk közös koncertre, ezúttal igazi karácsonyi hangulatot idézve.

Vera saját dalai mellett jazzkompozíciókkal is megörvendezteti a közönséget, felcsendülnek méltán népszerű Cserháti Zsuzsa dalok is. A koncert műsorában a zenekari tagok által írt kompozíciók is helyet kapnak ezen az estén, a karácsonyi hangulatot idéző dalok és hangszerelések mellett.

Meghívott vendég: Fábián Juli
  Stáblista
Énekesnő 
Tóth Vera 
Énekesnő 
Fábián Juli 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!