Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EURÓPA - ÁZSIA
Bárka Színház - Vívóterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(10.0 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Presznyakov testvérek: Európa-Ázsia (utcamusical)
Fordította: Kozma András

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!Szereplők: Varga Anikó, Jerger Balázs e.h., Szabó Emília, Szorcsik Kriszta, Seress Zoltán, Ilyés Róbert, Dévai Balázs, Gados Béla, Spolarics Andrea, Kardos Róbert, Varjú Olga, Makra Viktória m.v., Závada János m.v. / Kovács Balázs Olivér m.v.

Valahol, messze, messze, nem az Üveghegyen, csak az Urálon túl, Európa-Ázsia határán van egy különös társaság, pontosabban násznép: az örömanya, a mennyasszony, a kerekesszékes vőlegény, a két tanú…

Hogy mit keresnek itt, az nem lehet elárulni, mert akkor lelőnénk a poént! Mindenesetre még náluk is furcsább alakok bukkannak föl a történet során: férfi szélvédővel a fején, egy kínai biciklis, egy félszemű vodka-kínálgató kislány, Elvis Presleyk. És valamennyien rendre dalra fakadnak, „Get Lucky!”, „Arabesque”, „Tik Tok”…

A világszerte népszerű Presznyakov-fivérek ezúttal maguk is rendezik humorral teli komédiájukat, a Bárka színészeivel, Barnoff Tamara divattervezővel, Szakál Tamás és Pagonyi András zenészekkel és Gergye Krisztián koreográfussal közösen.

A testvérek drámaírók, forgatókönyvírók, rendezők, producerek és színészek. Iráni anyától és orosz apától születtek, Oleg 1969-ben, Vlagyimir pedig 1974-ben. Mindketten ugyanazt az iskolát végezték, az Uralon túli Jekatyerinburgban, a Gorkij állami egyetemet, és közösen alapították meg a Fiatalok Színházát az egyetemen, ahol különleges színházi munkába fogtak.
Oleg és Vlagyimir a kezdettől közösen írnak. A darabjaikat, melyek nemcsak Oroszországban, illetve Moszkvában, hanem szerte a világon sokat játsszanak, Presznyakov-fivérek szerzőnévvel illetik. Alkotói pályájuk végig párhuzamosan halad. Drámákat 2000-ben kezdtek el írni, az első az Európa-Ázsia volt. Előtte nem dolgoztak színházban, de egyetemi színjátszóként olyan embereket gyűjtöttek maguk köré, akik hasonlóképp gondolkodtak. Elhatározták, hogy olyan darabokat visznek majd színre, amilyeneket ők maguk írnak.

"Amint azt a publikum megszokhatta, a Bárkában most is formabontó, a valóság és a mese határmezsgyéjén ide-oda dűlő produkció jött létre, ami tükörként funkcionál, és szembesíti önmagukkal az embereket, sőt önvizsgálatra készteti őket." (http://petovariagnesszinikritika.wordpress.com)
  Szereposztás
Anya 
Varga Anikó 
Férfi Tanú 
Jerger Balázs 
Női Tanú 
Szabó Emília 
Menyasszony 
Szorcsik Kriszta 
Vőlegény 
Seress Zoltán 
Férfi szélvédővel a fején, Bölény 
Ilyés Róbert 
Kínai biciklis, Rendőr 
Dévai Balázs 
Kaszik 
Gados Béla 
Elvis I. 
Spolarics Andrea 
Elvis II. 
Kardos Róbert 
Elvis III. 
Varjú Olga 
Félszemű hosztesz 
Makra Viktória 
  Stáblista
Fordító 
Kozma András 
Rendező asszisztens 
Pogács Zsuzsa 
Dramaturg 
Lőkös Ildikó 
Díszlet 
Barnoff Tamara 
Jelmez 
Barnoff Tamara 
Koreográfia 
Gergye Krisztián 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!