Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGÁNÜGY-BEMUTATKOZIK: JASKÓ BÁLINT
KOMA Bázis

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A KOMA 2013. október közepétől indította útjára Magánügy című sorozatát. Az előadóesteken külön-külön ismerhetik meg a KOMA színészeit. Ezúttal a KOMA oszlopos tagja, Jaskó Bálint mutatkozik be.Az est folyamán szó lesz arról, hogy mi választja el a nyilvánost a magántól, lego figurák is előkerülhetnek de az is előfordulhat, hogy a művész úr főzni is fog... Hogy mi várható a Magánügy következő sorozatán, arról Jaskó Bálint mesélt.

Számodra mit jelent a magánügy?

Az, ami közvetlenül nem tartozik másra. De pont ez az érdekes szerintem a magánügyben, hogy közvetetten találkozik mindenkivel. Egy nagyon vékony határ van, ami elválasztja a nyilvánost a magántól. Ezt a határt meg mindenki maga mondja meg, hogy hol húzódik. De mintha lenne valamilyen közösségi határ amit mindenki érez, csak nehezen megfogható.

Azért vannak titkaid is?

Vannak. Van olyan amit szeretek és van olyan amit nem. De a titok az egy inspiráló dolog.

Mennyire vagy titoktartó?

A jó titkokat -mint szerintem mindenki- nehezen tartom meg, a rosszakat meg jól elzárom. Mondjuk nem tudom, hogy alkalmas lennék-e a coke receptjét megtartani. De valószínűleg, nem.

Miről fog szólni az est? Mennyire lesz a te magánügyed?

Mindenképpen az enyém lesz. Bármi is fog történni. Nem egyszerű, hogy ne azzal foglalkozzak, hogy hogyan lesz ez érdekes, hanem csak azzal, hogy őszinte legyen. Remélem a saját játékaimról fog szólni, amiket vagy lego-val vagy emberekkel játszom. De főzni is fogok. Meg elmondom, hogy miért nem volt bazsalikomom idén. Na, ezek sejthetőek, hogy benne lesznek.

Mit vársz az estétől?

Hogy utána egyre több ügyem legyen.
  Szereposztás
Színész 
Jaskó Bálint 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalvány kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a KOMA Bázisban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban. Ha a Fogasházba vagy a Jurányi Inkubátorházba vásároltál jegyet, kérünk, náluk érdeklődj a pontos információkról.
  Cím
1158, Ady Endre utca 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?