Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESÉK A TEJÚTON TÚLRÓL
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Mesék a Tejúton túlról

Berg Judit meséjét az Aranyszamár Színház adja elő.Képzeld el, hogy összeveszel egy barátoddal egy biciklin. Ez bármikor megtörténhet veled. Még az is, hogy dühödben ráncigálni kezded a járgányt. No de mit szólnál ahhoz, ha ezek után a bicaj se szó, se beszéd, elragadna mindkettőtöket, és kilőne veletek az űrbe? Tényleg, bringáztál már a Tejúton? Mesénk két hősével – Tücsökkel és Bojtival – pontosan ez történik. És ez csak a kezdet! Ki tudja, hova pottyannak? Talán a Tejút egyik elhagyott zsákutcájának még elhagyatottabb bolygójára? Meglehet.

Ha velük tartasz, mindenre fény derül. Te is végigjárhatod a Bátrak Útját, megtudhatod, hogyan győzhető le a Nagy Homokszörny, miért szomorú a hatalmas kőember, és miért félnek a Fűszermanók a Bumfurdoktól. És ha már mindezt tudod, még hátra van egy különleges feladat. Készen állsz a nagy utazásra? Akkor: Vigyázz! Kész! Rajt! A báb- és film-animációra épülő előadást ajánljuk minden Nagy Utazónak, Felfedezőnek és Kalandornak.
  Szereposztás
Bojti  
Mátyás Zoltán 
Tücsök  
Strausz Tünde 
Kapuőrök, Homokszörny, Homokkirályék, Kova Kelemen, Manók, Varázsló 
Érsek-Csanádi Gyöngyi 
  Stáblista
Rendező 
Schneider Jankó 
Tervező 
Schneider Jankó 
Zene 
Nánási Péter 
Bábszínpadra alkalmazta 
Strausz Tünde 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?