Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ANGYALI SUGALLAT
Kecskeméti Katona József Színház - Kelemen László Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 388 értékelés alapján
  Leírás
Angyali Sugallat - Kövi Szabolcs CD bemutató koncertje.

Kövi Szabolcs neve ismerősen cseng mindenki számára, hiszen a 2012-ben bemutatott Újvilág Passió zeneszerzője, illetve 2013 decemberében nagy sikerű koncertet adott színházunkban.Kövi Szabolcs sokféle fúvós hangszeren játszik koncertjein, de ezen a koncerten az lesz a célja, hogy felvonultassa lehetőség szerint a teljes hangszerarzenálját, a legkisebb furulyától az ír dudán át a kínai bawun keresztül, a magyar tilinkókig. Ez a koncert bemutatója lesz, nemcsak a legújabb, Angyali sugallat című CD-jének, de az érdekesebbnél érdekesebb hangszereknek is, amelyek gyakran egyszerre szólalnak meg.

„Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalaink. Milyen lehet az ő életük, milyenek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Zeném segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba, amikor pedig elmerülünk ebben, már jó úton járunk, hogy szorosabbra fűzzük velük a kapcsolatunkat. Ők nem csak vigyáznak ránk, de inspirálnak minket, igyekeznek életünket a jó irányba terelni. A saját érdekünk, hogy kapcsolatba kerüljünk velük, figyeljünk rájuk, mert vezetnek minket. Mindenki harmóniára vágyik, ehhez pedig a legfontosabb érezni, nem vagyunk egyedül, a legreménytelenebb órán is ott van velünk kirendelt társunk, aki kapcsolatunk az Éghez. Ne féljünk őket megszólítani, megismerni, kérni és életünk reményteljesebb lesz... Zeném hangulata nagyon nyugodt, felemelő és pozitív, ezért ajánlom szeretettel a fesztivál harmóniára éhes közönségének. „ Kövi Szabolcs
  Stáblista
Zenész 
Kövi Szabolcs 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?