Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MALEK2 - APA ÉS LÁNYA KÖZÖS KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Malek Andrea ritkán lép magyar közönség elé; ezért is fogadta örömmel az Orfeum ötletét, miszerint édesapjával, Malek Miklóssal merítsenek kiapadhatatlan zeneiségükből közös estjükön.Hol vannak már azok az idők, amikor Malek Andrea a szomszéd szobában, elalvás helyett hallgatta, ahogy a ceruza siklik a kottapapíron, a vonalzó suhogását, amikor az új oldalra a taktusokat előre megrajzolja a mester, Malek Miklós, s csak akkor szenderedett el, amikor végre kiderült, az adott akkord merre lép tovább? …az idő, amikor esténként olyan színészek és zenészek próbáltak a zongoraszobában, mint Szécsi Pál, Huszti Péter, Ruttkai Éva, Kovács Kati, Koós János, Bence Ilona, Máté Péter, Ihász Gábor vagy Hofi Géza? Hosszú a sor.

Andrea büszkén állítja, hogy egy komplett zeneiskolában és zenekarban nőtt fel, rengeteg tapasztalatot szerzett, pedig akkor még nem is tudta, milyen pályára lép majd. Azóta számtalanszor zenéltek együtt. A 2011-es családi koncert kellemes élményei nyomán úgy döntöttek, hogy az Orfeum adjon helyet különleges koncertsorozatuknak.
Elhangzanak a legszeretettebb dalok, személyes történetekkel körítve (Hull az elsárgult levél, Lazítani, Éjszakáról éjszakára, Gyermekjáték), Andrea pedig saját műsoraiból (Pesti lány, Retúr, A zene az kell) is énekel.

Azoknak szól ez az est, akik különleges zenei élményre vágynak két nagy ívű zenésztől: apától és lányától.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 2.800 Ft
Standard: 1.800 Ft

  Szereposztás
Énekesnő 
Malek Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?