Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSALOG GÁBOR VASÁRNAP / 4
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 'Csalog Vasárnap' sorozat utolsó koncertje.

A Csalog Gábor irányításával indult Ludium-együttes változatos összetétele az elmúlt évtized kiemelkedő zeneakadémiai növendékeiből kristályosodott ki. Célja elsősorban Kurtág György életművének ápolása, a szerző szellemével, időnként jelenlétével és instrukcióival támogatva. Az alapítókhoz utóbb Szalai András cimbalomművész, Bodrogi Éva és Szakács Ildikó énekesek, valamint Kemenes András zongoraművész csatlakoztak, utóbbi a szakmai irányításban is részt vesz. Az elmúlt évek koncertjein az együttes teljesítményét a szerző, Kurtág György, valamint a szakma és a kritikusok legmagasabb fokú elismerése kísérte.

Műsor: Kurtág György: Jelek, játékok, üzenetek

Közreműködik: Csalog Gábor, Kemenes András és a Ludium Együttes
  Stáblista
Zongoraművész 
Csalog Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?