Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSALOG GÁBOR VASÁRNAP / 3
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vasárnap délutáni koncertsorozat Csalog Gábor Liszt Ferenc-díjas zongoraművésszel és zenész barátaival. A négyrészes koncertsorozat középpontjában Beethoven késői zongoraszonátái állnak, amelyekre modern szerzők – Csapó Gyula, Soproni József, Kurtág György és maga a zongorista – darabjai rímelnek vagy feleselnek.

„A sorozat első három műsorába az új zenetörténeti stílust teremtő késői Beethoven-szonáták mellé számomra fontos kortárs magyar műveket illesztettem. A kultikusnak számító op. 100. feletti Beethoven-művek sorában ezúttal a cselló-zongora szonáták is helyet kapnak. A sorozat utolsó koncertjén saját műveimből hangzik el néhány újabb darab az op. 2-es Requiem-fordítások mellett. Kurtág zenéjét már sikerrel adtuk elő a Ludium-együttessel Bach és Schubert-művek társaságában. E koncerten próbáljuk ki először az evidensnek tűnő Kurtág–Beethoven párosítást.” Csalog Gábor Műsor: Kurtág György: Jelek, játékok, üzenetek
Ludwig van Beethoven: E-dúr szonáta op. 109.
Ludwig van Beethoven: Asz-dúr szonáta op. 110.  Közreműködők: Csalog Gábor - zongora
Kemenes András - zongora
Ludium-együttes
  Stáblista
Zongoraművész 
Csalog Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?