Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSALOG GÁBOR VASÁRNAP / 2
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vasárnap délutáni koncertsorozat Csalog Gábor Liszt Ferenc-díjas zongoraművésszel és zenész barátaival. A négyrészes koncertsorozat középpontjában Beethoven késői zongoraszonátái állnak, amelyekre modern szerzők – Csapó Gyula, Soproni József, Kurtág György és maga a zongorista – darabjai rímelnek vagy feleselnek.

„A sorozat első három műsorába az új zenetörténeti stílust teremtő késői Beethoven-szonáták mellé számomra fontos kortárs magyar műveket illesztettem. A kultikusnak számító op. 100. feletti Beethoven-művek sorában ezúttal a cselló-zongora szonáták is helyet kapnak. A sorozat utolsó koncertjén saját műveimből hangzik el néhány újabb darab az op. 2-es Requiem-fordítások mellett. A néhány évtizednyi távlatból ma már leszűrt, kiegyensúlyozott stílusúnak ható Soproni-művek a Hammerklavier „avantgarde” hangvételét ellenpontozzák. A csellószonáták átmenetet képviselnek Beethoven „őrült” stílusa felé, mely azután a szerzőnél éppen az op. 106-os szonátában kulminál.” Csalog Gábor Műsor: Soproni József: Jegyzetlapok (részletek)
Ludwig van Beethoven: Csellószonáta Op. 102 No. 1, C-dúr
Ludwig van Beethoven: Csellószonáta Op. 102 No. 2, D-dúr
Ludwig van Beethoven: B-dúr szonáta, Op.106 „Hammerklavier”  Közreműködik: Csalog Gábor - zongora
Varga István - cselló
  Stáblista
Zongoraművész 
Csalog Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?