Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DAVID HELBOCK TRIO (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
''Funky-s, furfangos, lehengerlő. Hihetetlenül szórakoztató!'' (David Washington, indaily.com)

''Leleményes, nyílt, menő, félreismerhetetlen - csupa ilyen szó jut vele kapcsolatban az eszembe.'' (Peter Madsen zongorista, Fred Wesley, Pee Wee Ellis, és Stan Getz muzsikustársa, Helbock tanára)David Helbock a jelenlegi osztrák jazz-szcéna egyik legnagyobb ígérete. A jövőre harminc éves zongoristát egész Európában már évek óta generációjának egyik kimagasló tehetségeként tartják nyilván, számtalan díja mellet (Montreux, Liechtenstein, Straubing) két éve megkapta a legnagyobb osztrák művészeti elismerést jelentő díjat.
Tucatnyi lemeze jelent meg számos kiadónál, a HDV Trióval készített 2006-os albumával megnyerte a rangos német jazzlap, a JazzThing 'Következő generáció' elnevezésű versenyét.
Tavaly csupa Prince-feldolgozást tartalmazó szóló CD-t adott ki, ugyanakkor párhuzamosan futó projektjeinek száma lassan követhetetlen, legújabban olyan neves amerikai zenészekkel kollaborál, mint például Tony Malabi.
Saját triója a friss, innovatív európai jazz egyik eklatáns példája.

Közreműködik:
David Helbock - zongora
Raphael Preuschl - basszusukulele
Herbert Pirker - dob

www.davidhelbock.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?