Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÁTSSZUNK EGYÜTT! - BEETHOVEN
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Különleges tehetségű fiatalok koncertsorozata tizen innen és tízen túliak számára Érdi Tamással a MOL Tehetségtámogató Program keretébenc-moll Szonáta (Pathetique), Op.13, 1. tétel
cisz-moll Szonáta Op. 27, Nr. 2, 1. tétel
D-dúr Zongoraszonáta négy kézre Op. 6
g-moll Cselló-zongora szonáta, 1.tétel

szünet

c-moll Hegedű-zongoraszonáta, 1. tétel
d-moll Szonáta (Vihar), Op.31, Nr. 2

Játszótársak:
Érdi Tamás - zongora
Radnóti Róza (16) - zongora, Kovács Gergely, (18) - zongora, Virág Mátyás (19) - cselló, Jámbor Anna (21) - hegedű, Konyicska Renáta (22) - zongora

A MOL Új Európa Alapítvány 2006 óta több mint 3000 fiatal pályafutását segítette, köztük számos ígéretes, komoly zenei pályára készülő fiatalét. Közülük mutatkoznak be néhányan a BMC 8 koncertből álló sorozatában 2013 novembere és 2014 júniusa között. Minden matinén más-más zeneszerző műveit szólaltatják meg az ifjú muzsikusok, így Mozart, Beethoven, Schubert, Schumann, Chopin, Liszt és Bartók darabjait. Csodálatos zenéik mellett megismerhetjük a szerzők magánéletét: számos érdekes történet, anekdota segítségével bepillanthatunk a gondjaikba, örömeikbe.

Gyertek, legyetek a játszótársaink minden hónap első vasárnapján!

Játsszunk együtt!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?