Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÁTSSZUNK EGYÜTT! MOZART
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A MOL Új Európa Alapítvány 2006 óta több mint 3000 fiatal pályafutását segítette, köztük számos ígéretes, komoly zenei pályára készülő fiatalét. Közülük mutatkoznak be néhányan a BMC 8 koncertből álló sorozatában 2013 novembere és 2014 júniusa között.Minden matinén más-más zeneszerző műveit szólaltatják meg az ifjú muzsikusok, így Mozart, Beethoven, Schubert, Schumann, Chopin, Liszt, Bartók és Kodály darabjait játsszák.

Ám a zenén kívül fény derül a szerzők „titkos” életére is! Érdi Tamás elárulja az első macijuk és az első szerelmük nevét, hogy jártak-e iskolába, hogy miért ragaszkodtak a kedvenc cipőjükhöz és hogy végülis mi volt a szekrényben.

Játsszunk együtt!

Különleges tehetségű fiatalok koncertsorozata Érdi Tamással a MOL Tehetségtámogató Program keretében

Játszótársak:
Érdi Tamás - zongora

Radnóti Róza, 16 éves - zongora
Nauratyill Eszter, 17 éves - hegedű
Vida Mónika, 17 éves - zongora
Nemes Réka, 21 éves - fuvola
Nagy Míra, 21 éves - zongora

Közreműködik: Korhecz Imola
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?