Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL
BOK (SYMA) Rendezvényközpont - BOK Csarnok

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1089 értékelés alapján
  Leírás
THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL és a Takács Nikolas és a Fool Moon.
Az amerikai templomok hangulatát hozza Budapestre egy igazán különleges produkció december 29-én, kedden este a Syma Rendezvényközpontba.
THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL egy izgalmas turné keretében járja a világot, hogy hangszeres és tradicionáliskórustémákonkeresztül mutassa be a gospel szépségeit. 2000-es indulásakor a formációt megálmodó DwightRobson Tiszteletes a gospel műfaj legjobb amerikai képviselőit hívta meg együttesébe. Hosszú út vezetett Missouri St. Louisgettójából a mostani világturnéig, amelyen Robson már elismert Tiszteletesként hirdetheti az élet szeretetét.

Robson már 10 éves korától tagja volt a helyi templom kórusának. Tanulmányait Kaliforniában, Kansasban, majd a bostoni Egyetemen végezte. Doktori címe mellé teológiai mesterfokozatot szerzett, majd 14 éven át lelkipásztorként szolgált. Teljes odaadással vezette templomának gyermek- és felnőttkórusait, és a zenekarát. Zene iránti alázata és a közössége iránti önzetlen elkötelezettségének köszönhetően az emberek „az éneklő lelkész”-ként emlegették. Robsonhoz a gospelmellett, a pop és a színház világa is közel került. Az „It’s a RainingMen” című világslágert is előadó WeatherGirlsvokalistájaként dolgozott, de fellépett Michael Jacksonnal és MariahCarey-el is. Az „Oroszlánkirály” musicalnek kóruszenei vezetője, a berlini „GospelAward” zenei rendezője is volt.

A THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL formációt valódi, hús-vér muzsikusok és fantasztikus énekesek alkotják. A változatos repertoárban az ütős hangszerek, a zongora és a basszus egyenlő szerepet kapnak, ami felhőtlen jókedvet kölcsönöz az előadásnak. A közönség minden alkalommal egy nagyon személyes és páratlan élménnyel lesz gazdagabb: a jól ismert gospel dalok a déli spiritualitás felemelő tradicionális világába kalauzolják a nézőket. „Az előadás rendkívül inspiráló éslebilincselő, amely mindig az életet és a vallást hirdeti.” - foglalta össze Robson Tiszteletes a koncert esszenciáját.
A december 29-i koncert hazai vendége egyik legtehetségesebb fiatal énekesünk és formációja a Takács Nikolas és a Fool Moon lesz.
A népszerű énekes és a vokálegyüttes közös produkciója 2012-ben egy adventi turnén már hatalmas sikert aratott, csakúgy, mint Music &Soul c. albumuk.

Az Acapella formáció fennállásának 12 éve alatt Nyugat-Európától Ázsiáig mintegy 15 országban koncertezett, Takács Nikolas-szal közös fellépésük az este izgalmas momentuma lesz.
A december végi koncert minden ízében egy afroamerikai örömünnepnek ígérkezik: igazi karácsonyzáró buli, fantasztikus slágerekkel - „Higher and Higher”, „Walkin The Light”, „Oh, Happy Day” - a Syma Rendezvényközpontban.
  Szereposztás
Énekes 
Takács Nikolas 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ha nem tudod kinyomtatni a jegyed, semmi gond, vidd magaddal mobilon, így is elfogadják a BOK-ban! :)
  Cím
1146, Dózsa György út 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?