Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GADÓ GÁBOR TRIÓ, VENDÉG: CHRISTOPHE MONNIOT (F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gadó Gábor etalonnak számító francia kvartettjét már az Opusban is láthatta a nagyérdemű, ezúttal viszont triójával egy másik régi francia zenészpartnert fogadnak szólista-vendégként. Pontosan tíz évvel ezelőtt, 2004 őszén került rögzítésre Budapesten egy különleges koprodukció révén egy BMC-s lemez: Szakcsi Lakatos Béla, Gadó Gábor és Bujtor Balázs mellett a francia Le Campagnie des Musiques Í  Ouͯr nevű trió alkotta hatosfogat La manivelle magyare című 'szertelen' CD-je.

A megzabolázhatatlan francia muzsikusok közül is kiemelkedő excentrikus szaxofonos, Christophe Monniot azon az albumon debütált a BMC-nél, s azóta számít a kiadó egyik külföldi 'házi muzsikusának'. Ezen együttműködést további négy nagyszerű album, valamint számtalan sikeres fesztiválszereplés fémjelzi (köztük Joachim Kühnnel, Lukács Miklóssal, vagy a The Cool Runnings Orchestrával), s a BMC-t különösen örömmel tölti el, hogy Monniot karrierje töretlenül ível felfelé, jelenleg hazájának egyik legfoglalkoztatottabb szaxofonosa.

A Gadó-trió ritmusszekciójában egyébként szintén régi motorosokat találunk, Balázs Elemér és Barcza Horváth József korábban sokat játszottak a gitárossal, így egy igazi all-star csapat állt most össze. Mondhatjuk erős egy este lesz.

Közreműködik:

Gadó Gábor - gitár
Christophe Monniot - szaxofon
Barcza Horváth József - nagybőgő
Balázs Elemér - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?