Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GROUP N SWING
MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Group 'N Swing - GENGSZTER-ROMANTIKA SZÍNPADI SHOW!

„Szép lányok és rossz fiúk”

A Fonogram díjas Group’n'Swing a MÜPA meghódítása után a MOM Kulturális Központ színpadán várja december 27-én a felhőtlen szórakozásra vágyó publikumot.A zenekar dívája, Mihályi Réka és szívtiprója, Gájer Bálint gondoskodik arról, hogy a női- és férfiszívek is doboghassanak valakiért az előadás folyamán. A big bandes hangulathoz hozzájáruló erőteljes fúvós szekció nemcsak zenei tudásával, hanem humorérzékével is hozzájárul ahhoz, hogy igazi színpadi showban részesüljön a közönség. A klubokból már ismert fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép – melynek még egy fekete Chevrolet is részét képezi – és a zenével együtt rezdülő, a boogie lüktetését és a swing lendületét zsigerből érző táncosok.

Ami a repertoárt illeti a klasszikus örökzöldek mellett mindkét lemezükről („Swing amíg élek”, „Botrány”- utóbbi az Év Szórakoztató zenei albuma kategóriában Fonogram díjat kapott) hallhatják kedvenceiket a zenekar rajongói.

Réka és Bálint nemcsak káprázatos hangjukat csillogtatják meg, hanem táncukkal és szellemes összekötő szövegeikkel az emberi érzelmek számtalan aspektusát mutatják be az est folyamán. Mosoly és könnyek – mindkettőre számíthat a közönség. Olyan este lesz ez, ahonnan garantált jó érzéssel távoznak, és örökre szívükbe zárják a Group’n’Swing zenekart.

Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekarának tagjai: Mihályi Réka, Gájer Bálint - ének, Csík Tibor, Nyikes Krisztián - trombita, vokál, Bakó István - tenorszaxofon, vokál, Almási Attila - harsona, vokál, Lőrincz Ádám - zongora, vokál, Gyalog Zoltán - gitár, Molnár Péter - bőgő, Péntek Tibor – dob.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?