Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

GYÓGYÍTÁS ÉS MŰVÉSZET
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Gyógyít-e a művészet? Művészet-e a gyógyítás? Rendhagyó sorozatunk házigazdája dr. Medgyesi János háziorvos, aki orvos-művész és művész-orvos barátaival, kollégáival kalandozik egészség és betegség, élet és halál kérdései között.

Vendégünk dr. Tátrai Zsuzsanna néprajzkutató és id. Fülöp Attila operaénekes, az Operaház volt ügyvezető igazgatója Régi kedves ismerőseinket köszönthetjük újra: anya és lánya (dr. Tátrai Zsuzsanna és Fülöp Zsuzsanna), apa és fia (id. Fülöp Attila és ifj. Fülöp Attila) sorozatunk emlékezetes vendégei voltak. Most a művészházaspár tisztel meg bennünket jelenlétével, őket faggatjuk életükről, pályájukról. Életigenlő, derűs személyiségük kellemes estét ígér.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?