Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZULÁK ANDREA JUBILEUMI GÁLAEST
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2013. december 17-én nagyszabású koncertet ad Szulák Andrea, zenekarával, valamint a Győri Filharmonikusokkal. A koncert különleges apropója Andrea pályafutásának jubileumi évfordulója, amely alkalomból a művésznő kísérletet tesz arra, hogy egyetlen felejthetetlen estében összegezze páratlanul sikeres színész-énekesi karrierjét.Szulák Andrea a '90-es évek eleje óta a hazai könnyűzenei élet, a színház és szórakoztató show-műsorok állócsillaga. Tökéletes technikai tudása és stílusérzéke, valamint minden képzeletet felülmúló vitalitása és dinamizmusa egyaránt kivívta a közönség szeretetét és a zenei szakma elismerését.

Közreműködött számtalan sikeres produkcióban, mint a Rapülők, a Presszó, a Hotel Menthol, A kaktusz virága, a Szép nyári nap, a Rebeccea, az Activity, a Szerencsekerék vagy az Ének iskolája.

Az OIRT Fesztivál nagydíjasa és EMeRTon-díjas művész, akit többször választottak az "Év énekesnőjévé", képviselte hazánkat a millstreeti Eurovíziós Dalfesztiválon, és aki mindeközben olyan szólólemezeket készített, mint a pillanatok alatt aranylemezzé vált "Boldogság, gyere haza", vagy éppen akkora slágereket énekelt, mint a C'est la vie.

Szulák Andrea ezen az estén nem csak zenei pályája legsikeresebb állomásait eleveníti fel, hanem kiváló humorával és közvetlen stílusával elmesélt anekdotái révén bepillantást enged számunkra a színházi világ és a show-business kulisszatitkaiba is.

Mindezek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a 2013-as koncertévad egyik kiemelkedő eseménye lesz Szulák Andrea nagykoncertje. Legnagyobb slágerei gyönyörű színpadi környezetben, igényes hangszerelésben, kiváló zenészekből álló 50 fős zenekar tolmácsolásában csendülnek fel, közel két órán keresztül. A siker garantált!
  Szereposztás
Színész 
Szulák Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?