Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BONNECTION - CSAPÓ KRISZTIÁN 30. SZÜLETÉSNAPI KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2007-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén diplomázó harsonás, Csapó Krisztián az elmúlt években a világ több különböző pontján, számos zenekarban működött közre session zenészként. A külföldi koncerteken és lemezfelvételeken többek között olyan neves muzsikusokat kísért, mint EdNeumeister, Nestor Torres, vagy GerardVeasley. Jelenleg New Yorkban Elliot Masonnál vesz magánórákat és készül az NYU Masters felvételire, ahol remélhetőleg a jövő tanévben el is kezdheti a tanulmányait.

Az itthon például a Budapest Jazz Orchestra korábbi tagjaként ismert muzsikus az ősszel hazalátogat, s ennek kapcsán saját együttesével, a jazzes, funkos elemekre építő Bonnectionnel mutatkozik be. A koncert külön apropója a harsonás 30. születésnapja, mely alkalomból két külföldi szólista barátja is színpadra lép, trombitán az angol Matt Yardley, szaxofonon a szlovén CrtRemic játszik.

Közreműködők:
Csapó Krisztián - harsona
Hámori János - trombita
Kolta Péter - gitár
Bubenyák Zoltán - zongora
Eged Márton - basszusgitár
Mihalik Ábel - dob
Szarvas Dávid - percussion, freestyle, beatbox

Exkluzív vendégek:
Matt Yardley - trombita (UK)
CrtRemic - szaxofon (SLO)
Zentai Márk - ének
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?