Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SZALÓKY ÁGI - KARÁDY-EST
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szalóki Ági generációjának egyik legjobb népdalénekesnője, ugyanakkor a Karády Katalin előtt tisztelgő műsorában (CD-n A vágy muzsikál címmel jelent meg) egy igencsak jazzes formációt hozott tető alá. "Szerinte egy kalotaszegi népdalra ugyanolyan bátran lehet improvizálni, mint egy Karády-dalra, s szólólemezeit hallgatva, úgy tűnik, igaza is van." (Kolozsi László, Revizor)
Szalóki Ági elénekeli, amit a szerelemről tud, vágyakozásról, várakozásról, büszkeségről, megalázottságról, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről.

A produkció születéséről így vall az énekesnő: "Szeretem ezeket a szerelmi vallomásokat, egyszerűek, bátrak, őszinték, ma is érvényesek. Olyasfajta bölcs és kedvesen ironikus gondolatokat találtam bennük, amelyek nagyon közel állnak hozzám.
Karády személyében egy olyan nő énekel, aki túl van már sok mindenen. Ezzel próbálok meg azonosulni, nem a végzet asszonya képpel, hiszen azzal nem tudnék, és nem is akarok. De ha felmegyek a színpadra, azért díva vagyok én, még ha más is a karakterem. ͍gy próbálom a színpadról üzenni: minden nő képes arra, hogy díva legyen, mindegyikünk megélte ugyanazokat a szerelmeket, mindenkiből lehet igazi királynő, akár Karády."

Nagyszerű dalszerzők dalai csendülnek föl: Fényes Szabolcs, Hegedűs Tamás, De Fries Károly, Sándor Jenő szerzeményeit a gitáros Juhász Gábor és a szaxofonos Bacsó Kristóf hangszerelték át. A szövegeket Szepes Mária, G. Dénes György, Mihály István, Polgár Tibor, valamint Nadányi Zoltán írta.

Közreműködik:

Szalóki Ági - ének
Bacsó Kristóf - szaxofon
Schreck Ferenc - harsona
Juhász Gábor - gitár
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Kovács Zoltán - nagybőgő
Cseh Balázs - dob
  Stáblista
Énekesnő 
Szalóki Ági 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?