Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLISH JAZZ FOR BUDAPEST 2013: PIOTR WOJTASIK QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A trombitás PiotrWojtasik már a 80-as évek vége óta igen intenzíven jelen van hazája jazzéletében. Saját zenekaraival és közreműködőként is végigturnézta Európa neves fesztiváljait, klubjait, rendszeresen dolgozik külföldi, főként amerikai muzsikusokkal. Játékát a hazai közönség is jól ismerheti, hiszen korábbi BMC-s fesztiválokon fellépett már például a Szabó Dániel Trió, illetve Fekete-Kovács Kornél vendégeként. Az itteni fellépések során került látókörébe a szaxofonos Tóth Viktor, aki előadásával teljesen levette a lábáról. Az első külföldi meghívásokat végül egy komoly felkérés koronázta meg, melynek során Tóth Viktor állandó tagja lett a PiotrWojtasikQuartettnek. Az amerikai John Betsch dobossal és az egyik legjobb fiatal lengyel nagybőgőssel, MichalBaraÅ„skival alkotott igencsak ütős formáció számtalan lelkes fogadtatású külhoni koncerten, turnén van már túl.

A kvartett eredeti dobosát ezúttal a Tóth Viktor Tercett ifjú ütőse, Hodek Dávid helyettesíti, aki tulajdonképpen már kinőtte a csodagyerek kategóriát, s érett játékában simán képes úgy megjeleníteni a „feketeséget”, mint afroamerikai kollégája.


Közreműködők:
PiotrWojtasik - trombita
Tóth Viktor - szaxofon
MichalBaraÅ„ski - nagybőgő
Hodek Dávid - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?