Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLISH JAZZ FOR BUDAPEST 2013: ANNA MARIA JOPEK QUARTET
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Anna eredeti, más, mint a többiek. Bátor, szerény, nyíltszívű. Nagyszerű zenész. Az egész élete arról szól, hogy a legjobb hangokat válassza." (Pat Metheny) Anna Maria Jopek Lengyelország „legkedvesebb” énekesnője, eddig közel húsz albumot jelentetett meg, melyekből egymillió darab kelt el világszerte. A varsói Chopin Akadémia klasszikus zongoraszakán végzett, de jött New York, a Manhattan School of Music jazz tanszaka, és hamarosan a számára oly kedves Ravelt „elcserélte”Keith Jarrettre, a filharmóniai koncerttermeket pedig füstös klubokra. Ennek ellenére tiltakozik, ha zenéjét a jazz műfajhoz sorolják, mivel szerzeményeiben hangsúlyos szerepet kap a pop, a folk és a klasszikus zene is.

Az énekesnő Pat Metheny-vel készített Upojeine című lemezéből csak Lengyelországban százezer darabot adtak el, majd 2008-ban a neves Nonesuch Records jelentette meg a nemzetközi piacon. További számos arany és platinalemez birtokosa, valamint megkapta az összes lengyel zenei díjat. „Számomra a zenélés maga a legnagyobb elismerés” - vallja, s legyen az a Carnegie Hall, egy nyolcezer fős varsói vagy egy ötezer fős bécsi koncert, a már állandó rezidenciának számító tokiói BlueNote Klub, vagy egy jakartai fesztivál, az állva tapsoló közönség ovációja garantált.

Közreműködők:

Anna Maria Jopek - ének
KrzysztofHerdzin - zongora
PiotrNazaruk - citera, furulya, ének
Robert Kubiszyn - nagybőgő
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?