Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLISH JAZZ FOR BUDAPEST 2013: ARTUR DUTKIEWICZ TRIO; MACIEJ FORTUNA TRIO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Artur Dutkiewicz Trio a klasszikus és a modern jazz trió kombinációja. Az 1958-ban született, a világ számos fesztiválján szereplő, folyamatosan kocertező lengyel zongorista triójának zenéjében erőteljes kifejezésmód és borongós-mélabús érzelmek, virtuóz szólók és szemlélődő futamok váltják egymást.A koncerten Dutkiewicz saját kompozíciói mellett a nagy sikerű Hendrix piano albumuk különleges jazzimprovizációi hangaznak el. A legendás gitáros repertoárjához számtalan módon nyúltak már eddig is, de zongoratrió még sosem tűzte műsorára darabjait. A Hey Joe, Crosstown Traffic, Angel, Manic Depression, vagy az emblematikus Little Wing a jazz nyelvén megszólaltatva különleges élményt ígérnek.

20:00 Artur Dutkiewicz Trio

Közreműködik:
Artur Dutkiewicz – zongora
MichaÅ‚ BaraÅ„ski – nagybőgő
Łukasz Żyta – dob

www.arturdutkiewicz.pl

21:30 Maciej Fortuna Trio

Közreműködik:
Maciej Fortuna - trombita
Piotr LemaÅ„czyk - nagybőgő
Krzysztof Gradziuk - dob

A trombitás Maciej Fortuna az egyik legdinamikusabb és legsokoldalúbb lengyel jazzmuzsikus, aki tapasztalt zenészeket toborzott mostani projektjéhez a kiváló bőgős Piotr LemaÅ„czyk és a briliáns dobos Krzysztof Gradziuk személyében.
A trió 2012 januárjában mutatta be című debütáló albumát Solar Ring címmel, ugyanezen év decemberében pedig már koncertanyaguk is megjelent(Sahjia).
A zenészek kivételes virtuozitással adják elő a mainstream keretein túllépő, belső melegséget árasztó muzsikájukat, melynek frissességét különleges hangeffektusok, a trombita szokatlan hangzása és meghökkentő hangszerelési ötleteik teszik teljessé.

maciejfortuna.pl
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?