Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZŐKE NIKOLETTA B VERZIÓ PROJEKT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szőke Nikoletta énekesnő a nagy létszámú felállás miatt viszonylag ritkán hallható formációjával, a 'B' Verzió Projekttel a közönség számára kevésbé ismert oldalát mutatja meg. A szextett zenéje a '60-as, '70-es évekbeli funkot, különösen a Motown-féle hangzásvilágot ötvözi a mai modern R'n'B, hip-hop, és jazz stílusjegyeivel.A Szőke Nikoletta Quartet lírai, melodikus zenéjével ellentétben a 'B' Verzió Projektben a lüktető, erősen ritmikus stíluselemek kerülnek előtérbe. A produkcióban az énekesnő állandó zenésztársai is közreműködnek, ezúttal azonban Szakcsi Lakatos Róbert akusztikus zongora helyett elektromoson játszik, Barcza Horváth József pedig a nagybőgőt basszusgitárra cseréli.
Az együttesben az itthon jelenleg legtöbbet foglalkoztatott fiatal muzsikus, Juhász Márton dobol, Lamm Dávid gitárosnak pedig nagyszerű hangszeres tudása mellett vokális tehetségét is megismerheti a közönség, ugyanis rapbetétekkel színesíti a műsort.

Közreműködők:
Szőke Nikoletta - ének
Bolla Gábor - szaxofon
Pecze Balázs - trombita
Lamm Dávid - gitár, vokál, rap
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - basszusgitár
Juhász Márton - dob
  Stáblista
Egyéb 
Szőke Nikoletta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?