Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ARTEFACT - DERIDA DANCE COMPANY
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
ARTeFACT

Derida Dance Company (Bulgária) előadása.Az ARTeFACT egy multimédiás táncelőadás, melynek fókuszában az a törekvés áll, hogy egy szociális és kulturális határokat áttörő új identitás jöjjön létre. Ezen törekvések gyakran megjelennek a modern nomád-művész azon kutatási folyamatában, hogy alkotó, ne pedig termék legyen a globalizált világban. A folyamat vizuális média, hang és test interakcióján keresztül alakul, így különböző fázisara, valamint az egyéni szemlélet formálódására láthatunk rá. A koncepció és a koreográfia Jivko Jeliazkov munkája, aki ebben a kísérleti tanulmányban Petia Mukova táncossal, Albena Baeva vizuális művésszel és a Cooh ill. Balkansky néven is ismert Ivan Shopov zeneszerzővel működik együtt.

Vizuális tér és interakció: Albena Baeva
Zene: Ivan Shopov
Tánc: Petia Mukova
Grafika: Polina Stoyanova
Producer: Atanas Maev
Koreográfia és koncepció: Jivko Jeliazkov

Támogatók: A projekt Várna város azon pályázatának része, mellyel az „Európa Kulturális Fővárosa 2019” cím elnyeréséért szállt versenybe. A projektet Várna Önkormányzata támogatja a „Varna – an area of creativity” programon belül.

http://www.derida-dance.com/qs/en/contemporary-dance-company/productions/artefact

További információ:
info@bethlenszinhaz.hu
www.bethlenszinhaz.hu

Sissi Őszi Tánchét (SŐT7)
Második alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló kortárstánc-fesztivált a hetedik kerületben, a Bethlen Téri Színházban. A Sissi Őszi Tánchét (SŐT7) fővédnöke Vattamány Zsolt, Erzsébetváros polgármestere.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?