Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FELMÁSZOTT A NYÚL A FÁRA - MARICA BÁBSZÍNHÁZA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
FELMÁSZOTT A NYÚL A FÁRA- INTERAKT͍V CSALÁDI VASÁRNAP, GYEREK ÉS FELNŐTT FOGLALKOZTATÓ (bemutató)

A Marica bábszínháza előadása.Semmi komolyság, ideje vidulni!

Zenés, bábos akció. Meglessük a tárgyak álmát,hogyan válik a cipősámfa balerinává a kesztyű kakassá,hová mennek a békák? A végén megtudjuk, hogyan megy a nyúl a fára . Kortalan mesék kicsiknek nagyoknak.
Mesél a Két Marik.
Közreműködnek: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mária bábművészek

A MARICA BÁBSZ͍NHÁZA egy új, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szóló vasárnapi programsorozat, melyben minden alkalommal más-más téma köré épül fel a kétórás interaktív program. Jegyet csak akkor kell váltanod, ha már betöltötted a hármat. És ha ez nem lenne elég, minden jegy mellé jár egy pohár limonádé és mesekeksz tízóraira.

Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást.

www.maricaprodukcio.com

  Szereposztás
Színész 
Tárnok Marica 
Színész 
Sz. Nagy Mária 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?