Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DISKURZUSMŰVÉSZ(T)ESTEK - VISSZARENDÍTHETETLEN - GERGYE KRISZTIÁN TÁRSULATA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gergye Krisztián Társulata bemutatja: DISKURZUSMŰVÉSZ(T)ESTEK (bemutató) VISSZAREND͍THETETLEN

Gergye Krisztián alultáplált, szórakoztatóipari tevékenység-est sorozata, minden műfajtól függetlenül, minden alkalommal más és más vendégművésszel.Minden hónapban egyszer, amikor egy független színház rendszerint felborul, mármint térileg, és konkrétan a Bethlen téri, mármint mint színház, amint felborul … mindez mára olyan mindennapos … mondhatni közhely … de itt legalább tudhatóan csak egyszer egy hónapban, jelesen októbertől … rendszeresítve.

Amikor egy kortárs betér, és hoz magával egy mindig mást, ahogy ez rendszerint előfordul, ha van egy kis felfordulás, hogy lehessen… mármint valami … kortárs.

Az est vendége: Bodor Johanna

Gergye Krisztián a kortárs táncélet egyik legmarkánsabb képviselője. Rendező, koreográfus, táncos és színész. Színpadi karrierjét tradicionális jávai táncosként kezdte, majd a hagyományt kortárs szemléletmóddal ötvözve egyedi, jellegzetes tánc- és testnyelvet alakított ki. 2001 óta készít önálló koreográfiákat, eleinte projekt-jelleggel, később állandó alkotótársakkal, majd saját társulata tagjaival.

A táncszínházi produkciókon túl társulata rendszeresen mutat be tér-specifikus performanszokat, a prózai- és a mozgásszínház műfaját újraértelmező koprodukciós előadásokat. A Nemzeti Színház tagjaként alkalmazott koreográfiákat is készít.

Díjai: Gergye Krisztián a számos előadásdíj mellett alkotói
munkásságáért 2008-ban a Magyar Táncművészek Szövetségétől megkapta az Évad Legjobb Alkotója díjat, 2009-ben a Harangozó-díjat, 2010-ben az Imre Zoltán-díjat.

Fotó: Dusa Gábor

www.gergye.org
  Szereposztás
Színész 
Gergye Krisztián 
Színész 
Bodor Johanna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?