Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PÉTER ÉS A FARKAS VARÁZSCERUZA BÉRLET III.
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bozsik Yvette Társulat: Péter és a farkas

Az előadás a Bozsik Yvette Társulat és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.Az előadás gyerekeknek szól, leginkább kisiskolásoknak.Az eredeti történet szerint a bátor Péter barátaival, a kacsával, a kismadárral és a macskával, izgalmas és tanulságos kalandok után végül túljárnak a gonoszt megtestesítő farkas eszén.Prokofjev csodálatosan expresszív zenéjében a gyerekek megfigyelhetik az egyes állatokat és embereket megszemélyesítő hangszerek hangját.A zene kifejezőerejét, az állatokat megszemélyesítő és a jellemző viselkedéseiket ábrázoló játékos koreográfiával, illetve látványos vizualitással hangsúlyozza az előadás.
  Szereposztás
Péter 
Gombai Szabolcs 
Farkas 
Kalmár Attila 
Kismadár 
Hasznos Dóra 
Kacsa 
Fülöp Tímea 
Nagypapa 
Vati Tamás 
Macska 
Samantha Kettle 
Vadász 
Vislóczki Szabolcs 
Vadász 
Székely Szilveszter 
Péter, mint gyermek 
Novák Milán Ambrus 
  Stáblista
Rendező, koreográfus 
Bozsik Yvette 
Kreatív producer 
Iványi Marcell 
Díszlet 
Vati Tamás 
Jelmez 
Juristovszky Sosa 
Zene 
Szergej Prokofjev 
Fény 
Pető József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?