Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÍGMOZI - MAKK KÁROLY: SZERELEM
Vígszínház - Házi Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 3938 értékelés alapján
  Leírás
A Vígszínház idén is rendhagyó módon emlékezik az 1956-os forradalomra. Október 23-án este minden idők egyik legszebb magyar filmjét, a Makk Károly által rendezett Szerelmet vetítjük a Házi Színpadon, a vetítés előtt pedig este fél 8-tól beszélgetést tartunk Törőcsik Marival, a film egyik főszereplőjével.
Az ötvenes években Luca (Törőcsik Mari), a fiatal tanárnő hűségesen várja haza politikai okokból bebörtönzött férjét, Jánost (Darvas Iván). A régi barátok félnek a megtorlástól, ezért elzárkóznak a segítségre szoruló asszonytól. Lucának nemcsak férje hiányával kell egyedül megbirkóznia, hanem beteg anyósát is el kell látnia és el kell hitetnie vele, hogy fia filmet forgat Amerikában.

A két nő különös kapcsolatának alapja, hogy ugyanazon férfi áll életük középpontjában. A Mama már nem tudja megvárni fia hazatértét. Egy nap János végre kiszabadul, és a házaspár lehetőséget kap, hogy újrakezdje az életét.

Szereplők: Darvas Lili, Törőcsik Mari, Darvas Iván, Bitskey Tibor, Szakács Eszter, Orsolya Erzsi, Mensáros László, Káldi Nóra, Petur Ilka, Ambrus András, Almássy József, Bán Zoltán, Dávid Ágnes, Halda Alíz, Horváth Magda

͍rta: Déry Tibor
Rendezte: Makk Károly
Operatőr: Tóth János
Zene: Mihály András
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A Vígszínházban és a Pesti Színházban a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod a jegyed!
  Cím
1137, Szent István krt. 14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?