Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAROLD PINTER: ÁRULÁS
József Attila Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Harold Pinter: Árulás
A komáromi Jókai Színház előadása.Három ember, öt élet. Mindenki elárul mindenkit, de leginkább önmagát. Belemenni egy ártatlannak tűnő apró, kis játékba, de mi lesz a vége? Nem is olyan könnyű kijönni belőle... S ha egyáltalán sikerül, mi marad?

Harold Pinter Árulás című egyfelvonásos drámája önéletrajzi ihletésű. A belőle készült nagysikerű film forgatókönyvéért 1983-ban a szerző-forgatókönyvírót Oscar-díjra jelölték.
A darab egy szerelmi háromszög hét éves történetét meséli el, időben visszafelé. Pinter látszólag sematikus nyelvezetű írásából három, beláthatatlanul kibogozhatatlan és szétválaszthatatlan élet kusza ösvényei bontakoznak ki.

Robert – a férj, Emma - a felesége és Jerry – a legjobb barát története mindennapi história, mindennapi emberekkel. Jerry és Emma egymásba habarodnak Emma és Robert esküvője napján és törvénytelen kapcsolatukat hét évig sikeresen titkolják a férj és a világ előtt. Vagy mégsem? Egy nap minden kiderül! Vagy mégsem? Miféle láthatatlan szálak tartják össze az emberi kapcsolatokat éveken, évtizedeken keresztül? A darab olyan kérdésekkel foglalkozik melyek, mindannyiunkat nap mint nap foglalkoztatnak.

Olyan élethelyzeteket mutat, melyekkel naponta szembesülünk, de az ábrázolás annyira finoman abszurd, hogy sajátmagunkon nevetni kényszerülünk.
  Szereposztás
Jerry 
Mokos Attila 
Robert 
Petrik Szilárd 
Emma 
Bandor Éva 
  Stáblista
Rendező 
Valló Péter 
Rendező asszisztens 
Balaskó Edit 
Díszlet 
Valló Péter 
Jelmez 
Gadus Erika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?