Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÁKOS
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 358 értékelés alapján
  Leírás
ÁKOS – KARCOLATOK 20

Ákos idén szólókarrierjének 20 éves fennállását ünnepli: 1993. március 23-án jelent meg első szólólemeze, a KARCOLATOK.Az album olyan slágereket vonultatott fel, mint a Hello, a Hold on, a Tanulékony szörnyeteg vagy A lámpagyújtogató dala. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a KARCOLATOK a ’90-es évek egyik meghatározó korongja lett és egyben Ákos szólókarrierének igen erős nyitánya. Ákos erre a kerek évfordulóra egy jubileumi koncertsorozattal készül, ahol az első korong valamennyi dala előadásra kerül, de nem maradhatnak ki a jól ismert Ákos-slágerek sem, mind akusztikus megszólalásban. A kísérőzenekar az idén 10 éves jubileumát ünneplő Andante-turné zenészeiből áll össze: a Főhős, Ákos mellett Szakos Krisztián és Lepés Gábor szintetizátoros, Kékkői Zalán gitáros, Bánfalvi Sándor dobos, valamint Fekete Tibor Samu basszusgitáros lép színpadra. A jubileumi koncertsorozat bemelegítő elaődását a Klebelsberg Kultúrkúriában tartjuk 2013. november 3-án, vasárnap este!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?