Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HARMADIK NAP €“ ÉN€¦ Ő€¦ ŐK€¦ Ő€¦ VAGY BUKOTT ANGYAL €“ A DAH SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKA
Café Budapest 2013 - Bárka Színház - Cseh Tamás terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Az egykor színészként, majd drámaiskola-alapítóként dolgozó ukrán rendező, a kijevi Gogol Fesztivál életre hívója, Vladiszláv Troickij gyakran rendez magyarországi színházakban, prózát éppúgy, mint operát. Troickij színházának képi világa, látomásos, álomszerű szürrealizmusa a néző nyitottságára és rugalmasságára is számít.Egyszemélyes színházában egy pszeudo-irodalmi szöveg elevenedik meg. Egy színművet láthatunk Dosztojevszkij regényének (A félkegyelmű) nem létező fejezetei nyomán. A monodráma hősnőjét Tatjana Vaszilenko alakítja, akit régi munkakapcsolat fűz a rendezőhöz. Az elmúlt években több alkalommal is igazolta, hogy virtuóz átváltozóművész, egy korábbi Dosztojevszkij-adaptációban például (Bűn-paradoxonok – Bűn és bűnhődés) négy különböző karaktert formált meg.

Az előadást követően 21 órától Kozma András beszélget az alkotókkal.

Nemzetközi Monodráma Fesztivál

Rendező: Vladiszláv Troickij

Előadja: Tatjana Vaszilenko

A Bárka Színházzal közös program.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?