Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KRZYSZTOF BIZIO: SIRALMAK €“ A PRAKTIKA SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKA
Café Budapest 2013 - Bárka Színház - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Krzysztof Bizio (1970) az új lengyel dráma markáns személyisége. Siralmak című darabjában három nő – a nagymama, az anya és a lánya a saját történetét meséli el. Mindannyian szerencsétlennek és kiúttalannak érzik magukat, míg rá nem jönnek, hogy az öröm és bánat forrását önmagukban kell keresniük. A darab rendezőjét, Viktor Rizsakovot aligha kell a hazai nézőknek bemutatni, 2010-ben az általa rendezett Fodrásznő nyerte el a Pécsi Országos Színházi Fesztivál fődíját. „A színház – vallja az orosz rendező – a találkozások helye, ahol a nézők is, az alkotók is ugyanazokra a kérdésekre keresik a választ. Szükség van-e rám a világban? Létezik-e Isten? Mi is az a titok, amitől mindenki retteg: a halál? Én azt kutatom, hogyan lehet az élet legfontosabb kérdéseiről – hiszen mindig ugyanarról beszélünk – hitelesen szólni.”

Az előadást követően 21 órakor Kozma András beszélget az alkotókkal.

Nemzetközi Monodráma Fesztivál

Rendező: Viktor Rizsakov

Előadja: Szvetlana Ivanova-Szergejeva

A Bárka Színházzal közös program.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?